Türk Telekom Faturasız Benzersiz 2 GB Paketi,“Paketimde her şey olsun ve fiyatı uygun olsun.” diyorsan bu paketi kaçırma! Benzersiz 2 GB Paketi ile bir çok paketteki aynı içeriğe çok daha az ödeyerek sahip oluyorsun. Türk Telekom Faturasız Benzersiz 2GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 18TL, mevcut müşteriler için aylık 29TL’dir. Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.
Türk Telekom Faturasız Benzersiz 2 GB Paketine gelen müşterilerimiz Yurt İçi Her Yöne 750 Dakika, Yurt İçi Her Yöne 1000 SMS ve Yurt İçi Her Yöne 2 GB Cep mobil internet kullanım hakkına sahip olmaktadırlar. Türk Telekom Faturasız Benzersiz 2 GB Paketine gelmek isteyen BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinden Türk Telekom faturasız mobil tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Benzersiz 2 GB Paketi’nden aylık 29TL’ye yararlanabilirler. Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
Kampanya adı
Benzersiz 2 GB
Operatör ve abonelik tipi |
|
|
|
İçerikler
Yurt İçi Her Yöne 1000 SMS
Yurt İçi Her Yöne epten 2 GB İnternet
Bu kampanya yeni müşteri alımına kapatılmıştır.
Ücretlendirme
Mevcut Aboneler İçin 29TL
Aktivasyon ve detaylar
BENZERSIZ 2GB–> 5555
KALAN BENZERSIZ 2GB–> 5555
IPTAL BENZERSIZ 2GB–> 5555
Kampanya Detaylarını Gör
- Benzersiz 2GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 18TL, mevcut müşteriler için aylık 29TL’dir.
- Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.
- BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinden Türk Telekom faturasız mobil tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Benzersiz 2 GB Paketi’nden aylık 29TL’ye yararlanabilirler.
- Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
- Paket kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan faydalar bu süre sonunda silinecektir.
- Paket, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 29 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır. Paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Paket iptali için IPTAL BENZERSIZ 2GB yazılarak 5555’e gönderilmesi gereklidir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecektir. Kullanım süresi sonuna kadar geçerli olacaktır.
- Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Türk Telekom mobil numarası ise, numaranın tekrar Türk Telekom mobil tarifelerin taşındığı tarih ile numaranın Türk Telekom mobil tarifelerinden taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
- Faydaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
- Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil haricindeki bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.
- Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
- TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.

[Toplam: 1 Ortalama: 5/5]
Anlamıyorumm ya niye bize 25 tl?
Selam Nisa, Türk Telekom dahil olmak üzere diğer operatörlerde de sistem bu şekildedir.
Merhaba ben bu pakete nasıl kayıt yapabileceğimi anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Selam Azize, BENZERSIZ 2GB yazıp 5555‘e gönder SMS göndererek pakete kayıt olabilirsin.
Telsiz ücreti ayrı mı yoksa fiyata dahil mi acaba?
Selam Bereket, telsiz ücreti ayrı olarak tahsis edilmekte.
Paket iptalinde paket ücreti aliniyormu
Merhaba, paket iptali ücretli değildir.
Mor s den farkı ne acaba. Niye arada 1tl fark var
Merhaba, dakika farkı mevcut.
Bn geçen ay avea geçtim bunu kullandım bu ay yenilenmedi neden
Hattınızda TL var mıydı? Varsa müşteri hizmetlerini arayınız.
Anneme bu paketten yaptim ilk ay kullandi sonraki ayda tl yukledigim halde paket yenilenmedi ve bilgi mesajı da gelmedi butun kontorler gitmis müşteri hizmetini aradim açılmadı telefon cvp verirse niz sevinirim
Selam Saliha. Müşteri hizmetlerini aramalısın.
Meraba iyi günler ben faturaliyim ama faturaliya geceli 26 gun sonra tam bir yil olcak ve ben faturalidan cikmak istiyorum buna ne kdar ek ucret yansitilir faturami 20 tl oderken simdi geliyo 40 küsür geliyo birdahaki faturayi odemeden ve cayma bedeli olmamasi icin ne yapmaliyim yani havai ücret odemek istemiyorum.
Müşteri hizmetlerini ararsanız cayma bedeli tutarını öğrenebilirsiniz.
merhaba, yıldız 3 gb tarifesinden farkı nedir acaba?
Faturasız Yıldız 3GB daha güncel ve dolu. Onu tavsiye ederiz.
Saçmalık mevcut kulanıcılara neden daha yüksek fiyatlar asıl bizi kaybediyorsunuz bir yandan 😒😡😡
Ben mevcut kullanicisiyim ve kendi cebime göre paket bulamıyorum madem 25 tl yaptınız ozaman banada 19 tllik bir paket önerin napayım şimdi faydalanmak için yeni hat mi alıyım….paketler pahalı bence her keseye göre olsa vatandaşlarda faydalansa
Merhabalar,
Benzersiz paket kampanyası içerisinde en uygun olan paketimiz bu. Türk telekoma yeni gelen müşteriler için 18 TL, Türk telekomlu olan müşterilerimiz için ise 25 TL’dir.
Yeni gelen müşteriler için kaç ay geçerli bu paket
Merhaba,
Yeni abonelere 18 TL ve kullanımda olduğu süre boyunca.
Ben yeni aveaya gectim ama benden 25 tl istiyo neden anlamadim
Merhaba
Yeni Türk Telekom numarası alarak yada farklı bir operatörden numaranı taşıyarak Türk Telekom’a geleli 30 günden fazla olmadıysa bu pakete 18 TL ödersiniz, 30 günden uzun süredir Türk Telekom’luysan 25 TL ödersiniz.
paketi nasıl yenileyecem 30 günden önce
Merhaba
BENZERSIZ 2GB yazıp 5555’e SMS gönderin.
telsiz kullanım ücreti tamamen bi oyun ve en can sıkıcı. kontür yüklüyorsun bi de bakıyorsun tarife yenilenmemiş. Telsiz kullanim ucreti tarifenin içine dahil edilmeli o zaman daha iyi aydınlatılmış oluruz.
Merhaba
Öngörünüz dikkate alınacaktır.
Merhaba ben yeni geldiğimde 18 TL kullandığım paketi bugün 25 TL karşılığında aldım ve siz söylüyorsunuz ilk 30 günü gectikden sonra 25 TL diye iyide ben yaklaşık olarak 6 aydır 18 TL ye alıyordum bugün ise 25 TL’ye aldım neden böyle oldu ozaman yoksa dolar artışı diye sizde zam mi yaptınız arada 7 liralık bir zaman söz konusu 25 TL’ye vergidiniz dakikalar msn lar ve GB lar çok pahalı bence sizi şikayet etcem dolar yükseldi sizde yükseldiniZ
Merhaba
En yakın Türk Telekom Mağazasına gelerek işlemlerinizi birebir gerçekleştirebilirsiniz.
Merhaba numaramı taşıdım şuan 2 ay olacak Benzersiz 10 gb kullanıyorum 38 TL Benzersiz 2 gb ta geçiş yapsam 18 TL den kullana bilirmiyim
Merhaba
Yeni Türk Telekom numarası alarak yada farklı bir operatörden numaranı taşıyarak
Türk Telekom’a geleli 30 günden fazla olmadıysa bu pakete 18 TL ödersin,
30 günden uzun süredir Türk Telekom’luysan 25 TL ödersin.
Merhaba farzet paketim bitti 32 gün yükleme yaptım yine 18 TL mi kesilir
Merhaba
Paketindeki içeriklerin biterse paketini yenilemek için süresinin bitmesini beklemene gerek kalmadan anında tekrardan satın alabilirsin.
18 veya 20 tl ye 750 dakikali ve 2 gb li tarifeniz var mi
Merhaba
Hesaplı 1 GB Paketi, Ahlan 19 Paketi mevcuttur.
Merhaba geçen eylülün 10 da türktelekoma geçtim 18 tl ödüyodum bu kasımın 10 da tl yüklemediğim için 30 tllik paket ödedim yine 18 tl liğe geçebilir miyim
Merhaba
Yeni Türk Telekom numarası alarak yada farklı bir operatörden numaranı taşıyarak Türk Telekom’a geleli 30 günden fazla olmadıysa bu pakete 18 TL ödersin, 30 günden uzun süredir Türk Telekom’luysan 25 TL ödersin.
Dün 25 TL yükledim hattımda kalan TL ile 29 TL oldu hattımla ve paketim dün gece 00.00 dan sonra yenileniyordu ama yenilenmedi ve 18 TL kesildi ama nereye kesildiği bilinmiyor paketin bu ay yapılmadı sebebini öğrenebilir miyim?
Merhaba
Müşteri hizmetlerini arayarak canlı destek alabilirsiniz. 444 1 444